0165 541 949 info@ecolopplus.nl

Aan het begin van ieder jaar vinden veel VvE vergaderingen plaats. Wij noemen de maanden februari en maart daarom regelmatig ‘de maanden van de VvE’. Tijdens de bijeenkomsten blijkt vaak dat er investeringen nodig zijn aan het pand. Ecolop Plus werkt al jaren voor diverse VvE’s door het hele land. Wij denken graag mee met de verenigingen over slimme en nette toepassingen.

Postkasten

Ieder gezamenlijk pand heeft goed passende en nette postkasten nodig. Natuurlijk zijn de persoonlijke brievenbussen noodzakelijk om te plaatsen voor het ontvangen van poststukken. Maar de geplaatste postkasten hebben ook een groot effect op de uitstraling van het pand. Vaak zijn deze geplaatst bij de entree en is dit het eerste wat een bezoeker ziet. Soms blijkt na verloop van tijd dat de postkasten die tijdens de bouw zijn geplaatst niet meer voldoen aan de huidige eisen. Daarom kiezen veel VvE’s ervoor om dit geheel na een x-aantal jaar gebruik te vernieuwen.

Wanneer postkasten vervangen worden, kan het zijn dat de huidige intercom nog goed is. Deze zetten we dan gewoon over op de nieuwe postkast. Is deze ook toe aan vervanging? Dan maken we een aanbieding voor de aanschaf van een nieuw systeem.

Vernieuwde postkast en intercomsysteem

Intercom en videofoon

Bezoekers moeten zich eenvoudig kunnen melden via een intercom of videofoon. Vervolgens is het praktisch als de bewoner de bezoeker binnen kan laten en ook kan zien. Nu er steeds meer online wordt besteld, vinden veel mensen het prettig om te kunnen zien wie er voor de deur staat. Daarom beschikken steeds meer panden over een videofoon. Oude intercoms worden na verloop van tijd dan ook vervangen.

Bewegwijzering in het pand

In een gezamenlijk pand is een goede bewegwijzering noodzakelijk. Kan een bezoeker eenvoudig zien op welke verdieping een huisnummer zich bevindt? En staat duidelijk aangegeven waar de liften en trappen zijn? Soms is het ook nodig op de afzonderlijke verdiepingen een bewegwijzering te plaatsen, omdat woningen aan verschillende kanten van het pand te vinden zijn. Ook voor kantoorpanden en instellingen leveren wij duidelijke bewegwijzering, zodat bezoekers niet lang hoeven te zoeken naar de toiletten, receptie of bijvoorbeeld het restaurant.

Ecolop Plus denkt graag mee met VvE’s en biedt moderne en toekomstbestendige oplossingen aan. Vaak zijn wij al betrokken vanaf het inmeten, waarmee wij het risico op ons nemen voor een perfecte plaatsing. Wij zorgen natuurlijk ook voor plaatsing en afvoer van de oude producten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.