0165 541 949 info@ecolopplus.nl

SYSTEEM U

Dit uitgebreide bewegwijzeringssysteem voor binnen wordt opgebouwd uit geanodiseerd aluminium panelen, in combinatie met kunststof elementen. Systeem U is gemakkelijk naar uw wens op te bouwen en in te delen. Ieder denkbaar deurbord, haaks bord, hangbord, richtingsbord, overzichtsbord, en aan/afwezigheids bord wordt met dit systeem gerealiseerd.
En omdat het helemaal modulair werkt, kan uw binnenbewegwijzering ook weer eenvoudig uitgebreid worden. In tegenstelling tot de andere binnenbewegwijzeringssystemen in deze webshop,wordt bij systeem U niet gewerkt met inserts. Voor de zijafwerking kiest u uit 3 ver­schillende vormen aluminium profiel of, met name bij de kleinere borden en specials, voor zijkappen in zwart of grijs kunststof.

Systeem U wandbord met kunststof zijkappen

Een mooi plat wandbord van slechts 10 mm. dik. De geanodiseerd aluminium panelen van worden links en rechts afgewerkt met een kunststof kap. Deze kappen kunt u op de wand schroeven of plakken. Het paneel van 31 en 62 mm kan ook in een schuifversie worden geleverd ten behoeve van bijv. aan-/afwezig. De geanodiseerd aluminium panelen in systeem U zijn in 31, 62, 93, 124, 155, 186, 218 en 248 mm hoog verkijgmaar, deze hoogtematen kunnen ook “samengesteld” worden, vraagt u gerust een offerte aan. SYsteem U is in kap grijs of zwart verkrijgbaar.

Systeem U Hangborden

Bij de (altijd dubbelzijdige) hangborden werken we met modules, die met nylon blokjes worden gekoppeld. De panelen komen dus niet direct onder elkaar zoals bij de wandborden. De blokjes zijn net als de dubbele eindkappen in grijs of zwart leverbaar. Bij de bovenste module worden de blokjes gebruikt om de draden aan vast te zetten. De borden zijn 19 mm dik. Luxe set (2 x RVS nok, 2 x 1m. RVS draad) of Systeemplafondset (2 x plafondclipje, 2 x klemloodje, 2 x 1m. RVS draad).

Systeem U richtings en overzichtsbord

Net als bij het Wandbord plus kunt u hier kiezen uit 3 typen aluminium zijprofiel. U bouwt de borden geheel naar wens op met panelen van 31, 62, 93, 124, 155, 186, 218 of 248 mm hoog. De breedte van de borden maken wij ook precies op de maat die u wenst. Natuurlijk kunt u ook bij dit type gebruik maken van de schuifpanelen van 31 of 62 mm hoog. Het bodemprofiel van deze borden maakt montage middels schroeven of lijmen mogelijk. U deelt uw bord geheel naar wens in met de genoemde panelen, in iedere gewenste breedte en hoogte. Net als bij het Wandbord plus kan er een tussenprofiel tussen de kolommen worden aangebracht. Zoals u ziet kan een eventuele kopregel wel gewoon over de volle breedte van het bord doorlopen.

Systeem U haaksborden

Het dubbelzijdige haaks-op-de-muur bord bestaat, net als het hangbord, uit 2 panelen en 2 eindkappen. Hij is uitermate geschikt voor ruimten die net iets meer moeten opvallen. De kunststof eindkappen zijn in zwart of grijs leverbaar. Het bord wordt middels het schroeven van de kap aan de muur bevestigd. De dikte van het bord is slechts 19 mm.

Of bel: 0165 541 949