0165 541 949 info@ecolopplus.nl

SYSTEEM Sy

De 8 attractieve kleuren zorgen ervoor dat systeem SY een heel groot toepassingsgebied heeft. Door de kleuren oogt het systeem veel minder streng dan de andere aluminium systemen. De kunststof kappen kunnen worden verwijderd door er een plaatje tussen te schuiven. Het dikke beschermplaatje is er dan gemakkelijk uit te schuiven. Het systeem is slechts 12 mm dik; van deze 12 mm valt 6 mm ietsje terug. Ieder denkbaar deurbord, haaks bord, hangbord, richtingsbord, en overzichtsbord wordt met dit binnenbewegwijzeringssysteem SY gemakkelijk gerealiseerd.

Systeem Sy Hangbord

Bij het (dubbelzijdige) hangbord zitten de kappen altijd links en rechts. De kappen zijn leverbaar in 9 frisse kleuren. Het bord is totaal 25 mm dik. De dikke beschermplaat, in combinatie met de speciale sponningen van 4 mm breed, zorgt ervoor dat het wisselen van de inserts alleen maar kan door een kap te verwijderen met een speciaal sleuteltje. Het bord wordt altijd met 2 kunststof plafond- ophangingen geleverd.

Systeem Sy wandbord

Een mooi plat wandbord, van slechts 12 mm dik (waarvan 6 mm terugvalt), en geschikt voor inserts. De kappen maken het bord én zijn leverbaar in 9 frisse kleuren. Het smalle kaderprofiel (4 mm breed) is nauwelijks te zien, zodat de insert goed tot zijn recht komt. De dikke beschermplaat, in combinatie met de speciale sponningen, zorgt ervoor dat het wisselen van de insert alleen maar kan door een kap te verwijderen met een speciaal sleuteltje.

Systeem Sy richtings en overzichtsbord

Het grotere richtings- en overzichtsbord completeert het systeem. Dit bord is qua dikte en kappen exact gelijk aan de andere borden. De kappen zijn leverbaar in 9 frisse kleuren én zitten normaliter links en rechts. Het wisselen van de insert gaat door met een speciaal sleuteltje één van de kappen te verwijderen, waarna de beschermplaat eruit schuift. Erg handig én ook zeer goed vandalismebestendig.

Systeem Sy haaks op de muur

Het haaks-op-de-muur bord is opvallend door de fraaie wand- steuntjes. De kappen zijn leverbaar in 9 frisse kleuren én zitten altijd boven en onder. Ideaal voor bijv. een receptie, openbare toilet- ruimten, etc. Standaard wordt dit bord dubbelzijdig geleverd. Hij heeft een speelse kopse detaillering. De dikke beschermplaat waarachter de insert zit, kan eruit worden geschoven nadat één van de twee kappen verwijderd is met een speciaal sleuteltje.

Of bel: 0165 541 949