0165 541 949 info@ecolopplus.nl

SYSTEEM PX

Systeem PX is een binnenbewegwijzeringssysteem dat uitstekend past wanneer onopvallend en rank de eisen zijn. De borden van dit systeem hebben een geringe dikte, namelijk slechts 6 mm, en een sponningbreedte van slechts 2 mm. Het binnensysteem is helemaal opgebouwd uit (geanodiseerd) aluminium, met een kunststof plaatje waarachter de insert komt. Het aanbrengen van de insert is gemakkelijk; het verwijderen kan alleen met een speciale zuignap. Daarom is dit systeem uitermate geschikt voor plaatsen waar te gemakkelijk wisselen voor problemen zorgt. Ieder denkbaar deurbord, haaks bord, hangbord, richtingsbord, en overzichtsbord wordt met dit binnenbewegwijzerings systeem PX gemakkelijk gerealiseerd.

Systeem PX Hangbord

Een mooi plat, dubbelzijdig hangbord van slechts 13 mm dik. De geanodiseerd aluminium rand rondom is ruim 2 mm breed. Het hangbord heeft stalen hoekstukjes, waardoor het systeem ook op de lange duur mooi vormvast blijft. Leverbaar in alle denkbare (DIN) maten. Het hangbord is standaard niet geschikt voor inserts; een model dat wel geschikt is voor inserts is op aanvraag leverbaar.

Systeem PX wandbord

Een mooi plat wandbord van slechts 11 mm dik. De geanodiseerd aluminium sponning rond uw insert is ruim 2 mm breed. Dit wandbord heeft stalen hoekstukjes, waardoor het systeem ook op de lange duur mooi vormvast blijft. Leverbaar in alle denkbare (DIN) maten. De dikke beschermplaat wordt verwijderd met een zuignap

Systeem PX richtings en overzichtsbord

Een mooi plat richtings- en overzichtsbord van slechts 13 mm dik. De geanodiseerd aluminium sponning rond uw insert is ruim 2 mm breed. Leverbaar in alle denkbare (DIN) maten. De dikke bescherm- plaat wordt verwijderd met een zuignap. Het unieke van dit systeem is dat deze grotere borden hetzelfde ranke profiel hebben als de andere (kleinere) borden.

Systeem PX haaks op de muur

Een mooi plat, dubbelzijdig bord van slechts 24 mm dik. De fraai vormgegeven steun bevestigt het bord stevig op de muur. De geanodiseerd aluminium sponning rond uw insert is ruim 2 mm breed. Het bord heeft stalen hoekstukjes, waardoor het systeem ook op de lange duur mooi vormvast blijft. Leverbaar in alle denkbare (DIN) maten. De dikke beschermplaat wordt verwijderd met een zuignap.

Of bel: 0165 541 949