0165 541 949 info@ecolopplus.nl

BEWEGWIJZERING
SYSTEEM I

Download de pdf met specificaties, nokjes en onderdeeltjes

Wandmontage niet RVS

Een keur aan montagenokken voor wandborden. Leverbaar in o.a. kunststof, aluminium, chroom en zilverkleurig. Een aantal nokken valt op door een vormgeving, die heel anders is dan de nokken die u tot nu toe gewend bent. In het overzicht hiernaast vindt u de kopdiameters van de nokken, de wandafstand die de nokken creëren en de maximale plaatdikte waar de nokken geschikt voor zijn.

Wandmontage RVS

In RVS is er ook een uitgebreide keuze aan wandmontage nokken. Van heel klein tot XXL. Een aantal koppen wordt met een inbusboutje vastgezet (aan de zijkant van de nok), een aantal wordt vastgezet door de kop tegen de klok in te draaien. In het overzicht hiernaast vindt u o.a. de kopdiameters van de nokken, de wandafstand die de nokken creëren en de maximale plaatdikte waar de nokken geschikt voor zijn.

Haaks op de muur montage

Een serie van 4 verschillende nokken voor haaks-op-de-muur montage, elk met zijn eigen specifieke design. De maximale plaatdikte, waarvoor de nok geschikt is, treft u in de beschrijving bij de nokken aan. Ook geven wij u aan, bij welke plafondnok de betreffende haakse nok hoort. Zodat u een complete bewegwijzering kunt maken.

Hangmontage

Deze categorie voor hangborden hebben wij in 3 delen opgesplitst: nokken voor aan het plafond, nokken die aan het bord bevestigd worden en nokken die gebruikt worden als er meerdere borden onder elkaar worden opgehangen. Waar toepasselijk, hebben wij vermeld welke bij elkaar horen om een compleet hangbord te maken. Een aantal van de plafondnokken heeft een zelfklemmend mechanisme, wat gemakkelijk is bij de montage.

Specials en glasplaten

Deze rubriek biedt een aantal specials en glasplaten. Het glas wordt geleverd in 4 mm dikte en afhankelijk van de maat van het plaatje met 2 of 4 gaten. De gaten zijn afgestemd op de wandnokken; glas voor hangborden en haaks-op-de-muur borden (met kleinere gaatjes erin) is op aanvraag leverbaar. De specials zijn geheel verschillend: van een montagerail tot een klembus, van een ophanghaak tot een hoekige wandmontagenok, van een vrij/bezet bordje tot een exclusieve haakse houder, etc. Alles uitgevoerd in mooi RVS (de rail in aluminium).

Het systeem I biedt een keur aan nokjes en onderdeeltjes

Voor een overzicht verwzijzen wij u naar de pdf

Bureaustandaards en sierkappen

Een serie nokken om bureaustandaards te maken én een serie sierkappen. Elke nok met zijn eigen specifieke vormgeving. De maximale plaatdikte, waarvoor de nok geschikt is, treft u hiernaast aan. Qua sierkappen bieden wij u 3 verschillende materialen (RVS, mat chroom en glans chroom) én 3 diameters (10, 14 en 18 mm) aan. Iedere sierkap bestaat uit een rozetje en een sierdopje. Bijpassend zijn afstandbusjes leverbaar in 5, 10 of 20 mm lengte.

Of bel: 0165 541 949