0165 541 949 info@ecolopplus.nl

SYSTEEM F

Systeem F is een binnenbewegwijzeringssysteem dat met recht recht minimalistisch genoemd mag worden. Want de borden van dit systeem hebben een dikte van slechts 6 mm en een sponningbreedte van 2 mm. Het binnensysteem is helemaal opgebouwd uit (geanodiseerd) aluminium, met een kunststof plaatje waarachter de insert komt. Het aanbrengen van de insert is heel gemakkelijk, het verwijderen kan alleen met een speciale zuignap. Daarom is dit systeem uitermate geschikt voor plaatsen waar vandalisme te verwachten valt. Ieder denkbaar deurbord, haaks bord, hangbord, richtingsbord, overzichtsbord, en aan/afwezigheids bord wordt met dit binnenbewegwijzeringssysteem F gemakkelijk gerealiseerd.

Systeem F Hangbord

Een fraai en zeer rank ogend hangbord, met een dikte van slechts 13 mm. U kiest de hoogte en lengte van uw bord, afhankelijk van het aantal tekstregels en de vereiste lettergrootte. Afhankelijk van het plafond zoeken wij er een fraaie ophangmethode voor u bij. Dit hangbord is niet geschikt voor inserts; een vergelijkbaar model t.b.v. inserts is wel leverbaar op aanvraag.

Systeem F wandbord

Een mooi plat wandbord, van slechts 6 mm dik, geschikt voor inserts. Het smalle kaderprofiel (2 mm breed) is nauwelijks te zien, zodat de insert alle aandacht krijgt. De dikke beschermplaat, in combinatie met speciale sponningen, zorgt ervoor dat het wisselen van de insert alleen maar kan met een zuignap. Speciale maten zijn ook leverbaar, weliswaar met langere levertijd.

Systeem F richtings en overzichtsbord

Grotere richtings- en overzichtsborden completeren het systeem. Deze borden zijn alleen maar leverbaar in een dikker profiel. Het wisselen van de insert gaat middels het wegnemen van een zijprofiel, waarna de beschermplaat eruit schuift. Erg handig én ook goed vandalismebestendig.

Systeem F haaks op de muur

Het haaks-op-de-muur bord is opvallend door de fraaie wandsteun. Ideaal voor bijv. een receptie, openbare toiletruimten, etc. Standaard wordt dit bord dubbelzijdig geleverd. Het bord heeft een speelse kopse detaillering. De montage gaat eenvoudig door een speciale muurstrip.

Of bel: 0165 541 949