0165 541 949 info@ecolopplus.nl

SNIJFOLIE TEKSTEN EN LOGO’S

Snijfolie teksten worden gemaakt van snijfolie. Elke gewenste vorm kan worden gesneden. Doordat de vormen of letters mooi worden uitgesneden heeft u geen achtergrond folie zoals alle andere stickers. Hierdoor kunt u de snijfolie teksten gemakkelijk en vrij op de ondergrond plakken. Snijteksten zijn ideaal voor professionele en strakke belettering voor op etalages, boten, auto’s of elk ander oppervlak waarop u met plakletters een tekst of logo wilt aanbrengen. Wij van  Ecolop Plus gebruiken hoogwaardige folies en de printtechnieken voor een weerbestendig resultaat met langdurige kleurintensiteit. Onze snijfolie stickers zijn geschikt voor permanent gebruik, maar ook ideaal voor tijdelijke acties.Meer weten over onze snijfolie teksten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Snijfolie teksten van Ecolop Plus

De snijfolie voor snijteksten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en vormen. Met de snijfolie die wij gebruiken maken we hoge kwaliteit snijteksten en logo’s. Wij kunnen ook het gewenste lettertype voor u maken en ook de afmetingen zijn bij ons geen probleem. Daarnaast kunt u bij ons uw snijteksten laten bestaan uit één of meerdere kleuren en kunt u kiezen of u een matte of glanzende snijtekst wilt. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken.

Voordelen snijfolie teksten

Een groot voordeel van snijfolie teksten is het feit dat zij geen achtergrond bevatten. Hierdoor heeft u uitsluitend de letters of logo die u wilt tonen op bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Daarnaast zijn de snijfolie teksten verkrijgbaar in vele standaard kleuren folie. Ook zijn ze geschikt voor full color print. De snijfolie teksten van Ecolop Plus zijn kwalitatief en daarmee zijn zij geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast zijn onze stickers uiteraard voorzien van applicatiefolie. Hierdoor kunt u ze gemakkelijk zelf aanbrengen.

Snijfolie van de beste kwaliteit

Wanneer u uw snijteksten buiten wilt gebruiken dan is het belangrijk dat zij weerbestendig zijn. Bij slecht weer speelt de kwaliteit van de snijteksten een belangrijke rol. Het spreekt voor zich dat snijfolie met een hoge kwaliteit goed bestand zijn tegen slecht weer en snijfolie met een lage kwaliteit niet bestand zijn tegen slecht weer. Wij gebruiken snijfolie van de hoogste kwaliteit zodat u niet bang hoeft te zijn voor de gevolgen van het slechte weer op uw plakletters. Niets is zo vervelend als stickers die door weersomstandigheden beschadigen. 

Of bel: 0165 541 949