0165 541 949 info@ecolopplus.nl

RAAMSTICKERS

Raamstickers zijn stickers die speciaal zijn ontworpen om op het glas te plakken. Er zijn twee soorten raamstickers. Zo kunt u kiezen uit een raamstickers die aan 1 zijde zichtbaar/leesbaar is en een dubbelzijdige raamsticker die zowel binnen als buiten leesbaar is. Wij van Ecolop Plus gebruiken zilver als tussenlaag. Hierdoor wordt het zonlicht geblokkeerd. Op deze manier heeft u niet langer meer last van de zon. Raam stickers kunnen het best geplaatst worden op een gladde ondergrond zoals glas, spiegels en hoogglans-geschilderde ondergronden. De raamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Meer weten over onze raamstickers? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voordelen van onze raamstickers?

Onze raamstickers zijn handig zelf aan te brengen en af te halen. De statisch hechtende raamstickers zijn zelf herbruikbaar en kunt u zo weer opnieuw gebruiken. Ook blijven onze raamstickers netjes zitten tijdens het ramen lappen, zijn ze geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik en zijn ze UV-bestendig gedurende 3-5 jaar.

De verschillende mogelijkheden met
onze raamstickers

Bij raamstickers heeft u verschillende mogelijkheden.
De mogelijkheden die wij aanbieden zijn als volgt:

• Plak aan de binnenkant en zie aan de buitenkant
• Plak aan de buitenkant en zie aan de buitenkant
• Plak aan de buiten of binnenkant en zie aan beide zijden.

De eerste twee opties zijn bij statische stickers ook mogelijk. De optie “plak aan de binnen of buitenkant en zie aan beide kanten” is alleen mogelijk met wit vinyl en niet met transparant.

Wij raden aan om uw sticker aan de binnenkant van het raam te plakken. Het voordeel hiervan is dat u geen afwerkingslaag nodig heeft aangezien het raam de sticker al beschermd. Ook kan niemand ongewenst uw sticker verwijderen.

Dekwit bij stickers

Als u transparant vinyl kiest kunt u er nog voor kiezen om extra dekwit te gebruiken. Als u voor extra dekwit kiest wordt er een extra laag wit geprint achter de kleuren. Deze laag zit achter de kleuren zodat de kleuren beter uit komen. Ook als u wit in uw ontwerp heeft, is er extra dekwit nodig. Bij vinyl wit wordt hetgeen wat wit is leeg gelaten. Dekwit is dan nodig om de witte kleur te tonen.

Al met al zijn raamstickers erg handig en erg divers. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons. Wij helpen u graag verder!

Of bel: 0165 541 949