0165 541 949 info@ecolopplus.nl

POSTKASTEN

De entree verfraaien van een appartement of ander gebouw? Dit kan onder andere door plaatsing van onze postkasten! Kleurrijk, modern of juist in een eenvoudige kleur.

Als specialist in postkasten en belpanelen speelt Ecolop plus in op de wensen en behoeften van de klant. Wij helpen graag vanaf het ontwerp, zodat het perfect aansluit bij uw ramen, deuren en kozijnen. De juiste accessoires en afwerking maken tenslotte het plaatje compleet. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bel 0165 541 949

Op deze pagina vertellen we graag meer over onze service en diverse soorten postkasten.

Materialen postkasten

Al onze postkasten worden gemaakt van hoogwaardig sendzimir staal of van roestvrijstaal. Dit kunnen wij poedercoaten in iedere gewenste RAL kleur. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor verf, coatings en plastics. Zo bent u verzekerd van een kleur die past bij het gebouw of uw woning.

Postkasten Ecolop Plus

De post aan de voorkant inwerpen en uithalen? Of aan de achterkant? Misschien is het zelfs praktischer om een voor, zij- en/of een schuine bus te plaatsen? Ecolop plus heeft hier een oplossing voor. Wij leveren ook vrijstaande brievenbussen met slechts één inwerp opening. Liever een product op maat? Wij denken graag met u mee.

Tevens is het mogelijk om een bellentableau en/of spreekpaneel te integreren in de postkast. Weet u al precies wat u wilt of heeft u advies nodig voor het vinden van een  passende postkast? Neem contact met ons op. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden van Ecolop plus.

Onze verschillende soorten postkasten:

DEURZIJDEEL /
KOZIJNMONTAGE
WANDOPBOUW
WANDINBOUW /
VERZONKEN
VRIJSTAAND
BELLENTABLEAUS

Overige opties:

FORMATEN
KLEUREN
INTERCOMS

Service van Ecolop Plus

Bij Ecolop plus vinden wij service heel belangrijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat projecten op een nette manier afgerond worden. Wij kunnen voorzien in zowel levering, sloop als installatie. Hierdoor heeft u maar één aanspreekpartner die u gedurende het gehele proces helpt. Uw wensen staan bij ons voorop. Op deze manier bent u verzekerd van de gewenste postkast oplossing. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Standaard en maatwerk oplossingen

Ecolop plus produceert en levert postkasten in alle maten en diverse materialen voor woningen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en bedrijventerreinen. Iedere postkast is uniek. Een postkast in een appartementencomplex is nu eenmaal anders dan een postkast voor een bedrijventerrein. Door de ruime keuze in plaatwerk, afdeklijsten, bellentableaus, oppervlaktebehandeling, gravures, sleutelmogelijkheden en intercominstallaties maakt Ecolop plus altijd een unieke postkast. Wij vinden het belangrijk dat we een mooi en functioneel resultaat neerzetten. Dat noemen wij maatwerk.

Snelle levering

Doordat wij vroegtijdig meedenken in de technische ontwikkelingsprocessen is het mogelijk voor ons om uw product snel en voor een marktconforme prijs te leveren. Dat geldt ook bij nieuwbouw en renovatie.