0165 541 949 info@ecolopplus.nl

OBJECT
BEDRUKKINGEN

Objectbedrukking met digitale print, zeefdruk of lasergraveren

Om objecten een persoonlijk karakter te geven of juist te markeren om veiligheidsredenen bijvoorbeeld, zijn diverse printmogelijkheden beschikbaar. Denk aan relatiegeschenken, plaatwerk of voorwerpen en kleding van textiel. Uw logo, persoonlijke boodschap, gebruiksaanwijzing of typeaanduiding kunnen we op drie verschillende manieren op uw product aanbrengen.

Digitale print

Objecten met een maximale afmeting van 10 cm hoogte en 137 cm breedte kunnen we voorzien van een digitale print. Onze digitale printers maken een hoge resolutie afdruk op een ondergrond van onder andere hout, papier, metaal, karton en kunststof. 

Meer informatie over digitaal printen vindt u op onze pagina ‘Digitaal printwerk’.

Zeefdrukken

Met een zeefdruk op uw relatiegeschenk of cadeau voor uw personeel bijvoorbeeld, maakt u een onvergetelijke en persoonlijke indruk. Deze hoogwaardige print kan uw logo en huisstijl 100% benaderen conform het Pantone Matching System. U heeft de keuze uit diverse soorten inkten, waaronder geurinkt en glitterinkt. De ondergrond voor zeefdruk is een metalen, houten, polycarbonaat product of een artikel van textiel.

Lasergraveren

lasergraveren. Gravures vinden hun toepassing op objecten om veiligheidsreden (bijvoorbeeld typeplaatjes en instructieplaatjes) of om een blijvende herinnering.  

Meer informatie over lasermarkeren vindt u op onze pagina ‘Lasergraveren’.

Op deze pagina noemen we slechts enkele voorbeelden. Het bedrukken van objecten is maatwerk. Geen opdracht is hetzelfde en er is van alles mogelijk. We luisteren naar uw wensen en geven u advies over een methode die bij uw object past. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw vragen.

Bedrukkingen op vol kunststof

Witte bedrukkingen

Bedrukkingen achter plexiglas

Bedrukkingen op ronde objecten

Bedrukkingen in full color + wit

Full color bedrukkingen

Bedrukkingen met witte inkt

Bedrukkingen op harde kunststoffen

Bedrukkingen op harde kunststoffen

Bedrukkingen in full color + wit