0165 541 949 info@ecolopplus.nl

MONTAGE POSTKASTEN

Montage van postkasten en brievenbussystemen

Voor de montage van postkasten of brievenbussysteem, houden we rekening met verschillende aspecten. Vanzelfsprekend hecht u waarde aan het aanzicht van de entree van uw bedrijfspand of het portiek van uw appartementencomplex. Wist u dat de keuze voor de uitstraling niet het enige punt van belang is voor de montage van uw postkast?

Factoren als de afstand tussen uw brievenbus en de straat, de aansluiting met deuren en kozijnen, veiligheid en isolatie spelen allemaal een rol. Is uw voordeur te ver van de straat verwijderd of kiest u voor extra veiligheid, dan bieden losstaande postkasten uitkomst. Wordt uw postkast in de gevel ingebouwd, dan kijken onze monteurs nauwkeurig naar de aansluiting op kozijnen of muren. Ook de (elektronische) toegang speelt een rol.

Weten = meten + advies

Voordat onze monteurs uw nieuwe postbussensysteem komen plaatsen, zijn ze precies bekend met uw situatie. We zorgen dat de veiligheid van uw pand optimaal blijft en voldoen aan de eisen volgens de isolatievoorschriften.

Dat betekent dat we een bezoek hebben gebracht aan uw pand en diverse metingen hebben gedaan. We installeren en monteren niet alleen. We denken ook met u mee over de combinatie van postkasten met inzetwanden, deuren, kozijnen, verlichting, raamstickers en eventuele intercomsystemen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het plaatsen van postkasten of brievenbussen? Of u nu met een idee rondloopt of advies wenst over de mogelijkheden. We helpen u graag verder. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.