0165 541 949 info@ecolopplus.nl

MONTAGE VAN
INTERCOMS

Montage van intercom en video intercom systemen

Ecolop Plus heeft ervaring in de montage van intercom of video intercom systemen in nieuwbouw en bestaande bouw. We laten u graag voorbeelden zien van eerder geleverde systemen in bedrijfspanden, appartementencomplexen of gebouwen die gezamenlijk gebruikt worden zoals scholen of zorginstellingen. We werken met zowel 2-draads-, IP als meerdraads systemen van merken als onder andere Comelit, Elbo, Urmet, Golmar, Intratone en Paxton.

Gaat u renoveren? Soms voldoet uw huidige intercomsysteem prima. Laat u daarom goed adviseren over de toekomstbestendigheid van uw huidige systeem. Is dat in orde, dan zetten we dit systeem voor u over in de nieuwe situatie.

Een veilige en moderne entree

Een intercom systeem is een belangrijk onderdeel van uw entree. Moderne systemen zijn uiteraard voorzien van een camera. De integratie van het intercomsysteem in uw entree is belangrijk, omdat ook u als bedrijf professioneel wilt overkomen. De combinatie met uw voordeur, ramen, brievenbussen en eventuele andere toegangssystemen (denk aan een keypad) moet er zeker verzorgd uitzien. Bovendien wilt u niet dat iedereen zomaar kan binnenlopen. Veiligheid en een fraai ontwerp is overigens net zo essentieel voor wooncomplexen.

We delen graag onze kennis over het installeren van moderne toegangssystemen met u. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.