0165 541 949 info@ecolopplus.nl

MONTAGE van
deurbeslag
&
toegangscontrole

Ook voor de montage van uw deurbeslag en systemen voor toegangscontrole is Ecolop Plus uw partner. Naast het leveren en monteren van losse postkasten en bewegwijzering kiezen onze klanten steeds vaker voor een totaaloplossing.

Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw verzorgen we voor u een compleet uitgeruste en veilige toegang van uw pand. Denk daarbij niet alleen aan brievenbussen, naambordjes en intercom, maar ook aan deurbeslag en toegangscontrole.

Veiligheid combineren met bedieningsgemak

Uiteraard letten we bij het leveren en monteren van de toepassingen ook aan uw veiligheid. Hang- en sluitwerk voldoet aan het inbraakwerende keurmerk SKG en we werken met leveranciers van moderne en veilige toegangscontrole systemen. Daarnaast staat bedieningsgemak voorop. Gaat uw voorkeur uit naar keurmerk cilindersloten met sleutels, nummertoetsen of toegangscontrole met druppeltags om personen toegang te verlenen? Dit zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Advies op maat

Om diverse redenen biedt een totaaloplossing meestal het fraaiste resultaat. We denken graag met u mee over onderdelen die de toegang tot uw pand of terrein veilig en gebruiksvriendelijk houden, terwijl we het esthetisch oogpunt niet vergeten. Gaat u nieuw bouwen of renoveren? Betrek ons in een vroeg stadium van de bouw. We adviseren u graag over systemen die uitstekend met elkaar samengaan en laten u voorbeelden zien van de mogelijkheden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.