0165 541 949 info@ecolopplus.nl

MONTAGE
BEWEGWIJZERING

Montage bewegwijzering binnen en buiten

De montage van bewegwijzering, zowel voor binnen als buiten, is misschien wel net zo belangrijk als het ontwerp van een routebord zelf. Bewegwijzering heeft een duidelijke functie, namelijk het begeleiden van mensen door een pand of op een terrein. Daarom moet het bord zelf er duidelijk uitspringen en is de keuze van de locatie cruciaal.

Waar installeren we routeborden?

In overleg met uw organisatie adviseren we u niet alleen over het type bord en de informatie die erop komt, maar ook over de plaats van de bewegwijzering. Omdat elk type terrein of gebouw een andere functie heeft, is maatwerk vereist. Ook houden we rekening met de verplaatsbaarheid van routeborden, omdat sommige locaties tijdelijk van aard zijn en op den duur veranderen.

Ecolop Plus is ervaren in het meedenken met organisaties als zorginstellingen, scholen, wooncomplexen, overheidsinstellingen en industriële panden en terreinen. Uit ervaring weten we dat het vooraf bedachte plan nog zo goed kan lijken, de praktijk vraagt altijd om een extra oplossing.

Meer informatie

U ter plaatse die extra oplossing bieden tijdens de montage is onze kracht. Vraag naar voorbeelden van organisaties waar we eerder mochten werken. We delen ze graag met u. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.