0165 541 949 info@ecolopplus.nl

LASER
GRAVEREN

Lasergraveren: graveertechniek voor precieze en onverslijtbare imprints

Lasergraveren is een graveertechniek die wordt toegepast voor precieze en onverslijtbare imprints op diverse objecten. De lasergravure wordt digitaal verwerkt en kan bestaan uit tekens, letters, cijfers en tekeningen. Door onze flexibele manier van werken is zelfs het graveren van één of een klein aantal objecten snel te realiseren én betaalbaar.

In onze werkplaats wordt lasergraveren vooral ingezet voor het creëren van naamborden, huisnummers en bewegwijzering. Daarnaast graveren we uw aanduidingsborden, sleutelpenningen en typeplaatjes.

Welke materialen zijn geschikt?

Met onze CO2 laser machines graveren we op objecten van glas, hout, karton, kunststof, RVS en aluminium. U kunt eventueel kiezen uit 90 kleurtinten. De duurzame gravure blijft zowel bij gebruik binnen als buiten duidelijk zichtbaar.

Het voordeel van lasergraveren

Typeplaatjes kenmerken zich door hun slijtvaste imprint, omdat onder alle omstandigheden de informatie op de plaatjes leesbaar moet zijn. Bijvoorbeeld voor machines die gebruikt worden in een omgeving met veel vuil of stof of voor elektronische apparatuur waarbij een typeplaatje uw eigendom markeert. Vraag naar de interessante kostprijs voor kleine oplagen of zelfs enkele stuks.

Natuurlijk leent graveren zich ook uitstekend voor een markering van blijvende herinnering. Bijvoorbeeld wanneer u een persoonlijke boodschap of uw logo wilt markeren in uw relatiegeschenken.

Wat kost een lasergravure?

De prijs van een lasergravure hangt af van de afmeting en omvang van de te graveren imprint. Ook de oplage speelt hierbij een rol. Omdat we onze lasermachines direct vanuit de computer aansturen, zijn er geen extra tussenprocessen nodig zoals bij andere drukmethoden. Daarmee verwerken we lasergravures snel en voordelig.

Wilt u meer weten over onze dienst in lasergraveren of bent u benieuwd wat graveren voor uw toepassing kost? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. We helpen u graag.

Laser snijden in kunststof

Laser graveren in kunststoffen

Laser graveren in kunststoffen

Laser graveren in kunststoffen

Laser snijden in kunststof