0165 541 949 info@ecolopplus.nl

KEURINGSTICKERS

Veel machines, installaties of producten met een beperkte/bepaalde houdbaarheidsdatum zijn verplicht om periodiek gekeurd te worden. Daarom zijn keuringsstickers onmisbaar voor NEN-keuringsbedrijven. NEN keuringen worden meer en meer verplicht. Bekijk op onze webshop ons ruime aanbod aan keuringsstickers.

Keuringstickers van Ecolop Plus

De keuringsstickers van Ecolop Plus zijn gemaakt van kwalitatieve materialen. Door de stickers te lamineren verhoogt u hiermee de levensduur, uw stickers zijn beter bestendig tegen vet en vuil. Onze keuringsstickers zijn standaard 30mm rond. Uiteraard zijn andere formaten mogelijk. Vraag een van onze medewerkers naar de vele mogelijkheden. Wilt u uw keuringsticker voorzien van uw bedrijfslogo? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen of neem een kijkje in onze webshop.

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Wij hebben ook voor een zeer gunstige prijs een gaatjestang in ons assortiment. Hiermee kunt u gemakkelijk de stickers markeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Voordelen keuringsstickers van Ecolop Plus

De stickers van Ecolop Plus kennen vele voordelen. Zo zijn de keuringsstickers zowel verkrijgbaar op vel of strook en met of zonder kniptang. Een kniptang is erg handig voor het markeren van de stickers. Door middel van onze keuringsstickers is in een oogopslag te zien wanneer de machine(s) gekeurd is. Daarnaast zijn onze keuringsstickers verkrijgbaar in diverse kleuren materialen. Bekijk in onze webshop ons ruime aanbod. Om het nog mooier te maken kunnen wij u een basis keuringssticker leveren met uw eigen logo erin verwerkt. Hierdoor geeft u een eigen draai aan uw sticker en is de sticker ook erg herkenbaar. Bij ons zijn kleine oplage mogelijk. Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk gerust onze webshop of neem contact met ons op. Wij helpen u graag waar nodig.

Stickers op maat laten maken

Wij kunnen de stickers in vele technieken aanbieden. Of het nu gaat om printen of drukken wij kunnen het allemaal. Ook is het mogelijk om uw keuringsstickers met oplopende nummering te maken. Al onze keuringsstickers op maat zijn kleurrecht, weerbestendig en ook buiten te gebruiken! Wij kunnen uw stickers los leveren. Daarnaast bieden wij ook vellen of stroken aan. Elk formaat en vorm is mogelijk en worden digitaal gestanst.

Of bel: 0165 541 949