0165 541 949 info@ecolopplus.nl

KENPLAAT STICKERS

Bent u op zoek naar kenplaat stickers voor uw koelinstallatie of machine? Dan bent u bij Ecolop Plus aan het juiste adres. Wij hebben precies wat u zoekt! Onze kenplaat stickers, ook wel solid foil stickers genoemd, worden geproduceerd op hoogwaardig dik solid foil materiaal. Hierdoor bent u verzekerd van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze kenplaat stickers kunt u prima met variabele data inkrassen middels een pen, slagletters of typemachine.  De gegevens op de solid foil stickers kunnen niet meer verwijderd/gewijzigd worden. Meer weten over onze kenplaat stickers? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelen van onze kenplaat stickers?

Onze kenplaat stickers zijn gemakkelijk te gebruiken voor datgeen waar zij voor bedoeld zijn. Daarnaast zijn onze stickers erg duurzaam, kleurvast en tevens geschikt voor langdurig buitengebruik. Verder zijn onze stickers sterk klevend en van kwalitatieve folie gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Ook zijn onze stickers maar liefst tot 150 graden hittebestendig. Dit in combinatie met onze ruime ervaring op stickergebied, kunnen we u altijd van dé oplossing voorzien die u het beste aanspreekt

Kenplaten voor Koel- en Koude-installaties

Een belangrijk onderdeel van de PED-verplichte certificering is dat op alle uitgeleverde koel- en koudesystemen een kenplaat is aangebracht waarop de technische specificatie en afvulgegevens vermeld worden en eventueel een instructiekaart wordt geplaatst. Wanneer u installaties niet voorzien zijn van een kenplaat dan is deze niet PED-gecertificeerd en bent u in overtreding. Wij helpen u graag om dit probleem te voorkomen. Meer weten over onze kenplaat stickers? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel: 0165 541 949