0165 541 949 info@ecolopplus.nl

INDUSTRIËLE STICKERS

Industriële stickers, labels en tags zijn er in ontelbare vormen, kleuren, functies en eigenschappen. Maar één ding hebben onze stickers gemeen, ze zijn tot volledige tevredenheid geproduceerd voor de opdrachtgever. Wij produceren voor particulieren opdrachten, maar ook voor industriële toepassingen. Industriële stickers zijn stickers waarop bijvoorbeeld bedieningsinstructies staan of wat men moet doen wanneer er een bepaalde calamiteit optreedt. Ook stickers met bepaalde reglementen die in uw bedrijf gelden of werkvoorschriften vallen onder de industriële stickers. Meer weten over onze stickers? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Soorten industriële stickers

Onder industriële stickers vallen vele verschillende soorten stickers. Te denken valt aan bedieningspaneel stickers. Naast een decoratieve functie heeft een bedieningspaneel sticker een informatief karakter. Het communiceert tussen mens en machine. Ook zijn er gebruiksaanwijzing stickers. Een gebruiksaanwijzing sticker kan middels pictogram, tekening of aanwijzing bijdragen tot een juiste bediening of handeling. In sommige situaties kan een gebruiksaanwijzing sticker zelfs van levensbelang zijn. Een ander goed voorbeeld van industriële stickers zijn de productstickers. Een productsticker heeft meestal een typeaanduiding of informatieboodschap. Heeft u zelf ideeën over uw industriële sticker en wilt u weten wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

De industriële stickers van Ecolop Plus

Wij maken de industriële stickers is verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt voor uw industriële sticker kiezen voor een stevige vinyl sticker, aluminium sticker of voor een PVC sticker. U kunt ook kiezen voor een papieren sticker. De papieren stickers zijn minder stevig. Wij raden dan ook vooral de PVC, aluminum of vinyl (monomeer en polymeer) stickers aan. De industriële stickers van Ecolop Plus zijn precies zo te maken zoals u ze hebben wilt. De stickers worden gestanst of contour gesneden in elke gewenste vorm. Ook kunt u ze in elk formaat bestellen. Geen enkel design is bij ons onmogelijk.

Voordelen industriële stickers

Industriële stickers zijn onder te verdelen in vele verschillende soorten stickers. Elke sticker heeft zijn eigen voordelen. Een algemene voordeel van deze stickers is het feit dat zij werknemers informeren. Te denken valt aan de gebruiksaanwijzing, de verboden, de reglementen enzovoort. Alle sticker helpen om het bedrijf en de werkplek veilig te houden en te voorkomen dat er nare ongelukken gebeuren. Vele ongelukken kunnen voorkomen worden door de juiste informatie over te dragen aan de medewerkers. Hier zijn de industriële stickers uiterst geschikt voor!  Meer weten over onze industriële stickers? Neem dan gerust contact met ons op.

Of bel: 0165 541 949