0165 541 949 info@ecolopplus.nl

Mooi en veilig deurbeslag is een must in veel kantoorpanden en verzamelgebouwen zoals appartementencomplexen. Een ‘normale’ deurklink is lang niet in alle gevallen geschikt. Wanneer iedereen toegang tot een ruimte mag krijgen, moet deurbeslag vooral praktisch zijn. Maar vaak vraagt een toegangsdeur om een veiliger systeem. Alleen de personen die in het bezit zijn van een toegangskey, kunnen de deur openen. Een gewone deur met sleutel is dan vaak niet veilig genoeg.

Veilig deurbeslag met toegangscontrole

Maar wat is dan veilig deurbeslag? En waarom volstaat het niet om bewoners van een pand of gebruikers van een kantoorpand, een sleutel te geven? Eigenlijk is het antwoord heel simpel: sleutels kunnen gemakkelijk worden nagemaakt en wanneer iemand een sleutel verliest, is het onduidelijk wie nu het pand zomaar kan betreden. De kans op inbraak neemt in de loop der jaren toe omdat er steeds meer sleutels in omloop zijn.

Bovendien is het voordeel van deurbeslag met toegangscontrole dat het ook mogelijk is om bepaalde tijden te koppelen aan de toegangskey. Dat kan heel handig zijn wanneer medewerkers bijvoorbeeld niet in de avond een pand mogen betreden. En als iemand de key kwijtraakt, dan is het heel eenvoudig om de toegang te blokkeren. De key kan niet meer gebruikt worden, ook niet als deze in verkeerde handen is gevallen.

Deurbeslag monteren

Monteurs zorgen ervoor dat de nieuwe sloten en deurklinken stevig worden geplaatst en gaan pas weg als het slot goed werkt. Het is belangrijk dat de schroefgaten precies op de juiste manier worden geboord en covers goed geplaatst. Een rammelende deurpost is ontzettend vervelend en niet veilig. Ecolop Plus zorgt voor een correcte montage van deurbeslag en wij leveren onder andere Salto deurbeslag, P&E deurbeslag, Dorma en GEZE deurautomaten.

Wij denken graag met onze klanten mee over de keuze voor kwalitatief goed en veilig deurbeslag, afgestemd op de wensen die er zijn. Er is vaak veel mogelijk, van een eenvoudig slot tot uitgebreide digitale toegangscontrole inclusief bijbehorende software. Neem gerust contact met ons op.