0165 541 949 info@ecolopplus.nl

DOMINGSTICKERS

Doming stickers (3D stickers) worden ook wel doming stickers genoemd omdat er een speciale epoxy harslaag op de sticker wordt aangebracht. De harslaag geeft een speciale bolling die op de vorm van een dome lijken. Door de harslaag wordt er een 3D effect gecreëerd. Daarnaast geeft de harslaag een chique en robuuste uitstraling aan de sticker. Vandaar dat de doming sticker ook wel de koning onder de stickers wordt genoemd. Meer weten over wat wij voor u en uw doming stickers kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Basis van de doming sticker

De basis van doming stickers is vinyl. Net als bij alle andere vinyl stickers wordt het ontwerp eerst op het vinyl gedrukt. Pas wanneer dat goed gelukt is, komt de afwerkingslaag er overheen. Voor deze unieke stickers kunnen allerlei verschillende kleuren vinyl gebruikt worden. Net zoals bij de andere soorten stickers is er standaard wit vinyl en transparant vinyl. Verder wordt er vaak zilver of goud gebruik voor de doming stickers. Niets is te gek bij Ecolop Plus. Al uw wensen en ideeën zijn mogelijk!

Diverse mogelijkheden van doming stickers

De doming stickers zijn in alle maten en soorten bestelbaar. Te denken valt aan vierkant, ovaal en rond. Wilt u in de plaats van een vaste vorm, zoals rond en vierkant, een zelf gekozen vorm kiezen? Dan moet u er rekening mee houden dat er een radius is van 2 millimeter. Naast de vormen heeft u nog de keuzen tussen het soort vinyl. Zo heeft u de keuzen uit glanzende vinyl en mat vinyl. Houdt er wel rekening mee dat de harslaag een glanzend effect heeft. Uw sticker zal met mat vinyl dus nog altijd een kleine glans bevatten. De stickers worden standaard op een vel geleverd. Daardoor kunt u de achterkant gemakkelijk verwijderen zeer handig bij het opplakken.

Of bel: 0165 541 949