0165 541 949 info@ecolopplus.nl

DIGITAAL
PRINTWERK

Digitaal printwerk met een hoge resolutie op diverse producten

Met digitaal printwerk op producten met een relatief lage oplage krijgt u een hoge resolutie afdruk met levendige kleuren tot zelfs fotokwaliteit. Naast dit pluspunt kenmerkt digitaal printen zich door nog enkele voordelen:

  • Omdat we de afdruk digitaal verwerken, wordt de print snel voorbereid. Het instellen en aansturen van de printers is voor onze specialisten eenvoudig.
  • Ook de kwaliteitsbewaking tijdens het printen is goed te volgen.
  • Printen kan op diverse soorten materialen.

Digitaal drukken is een relatief goedkope manier voor kleinere oplages.

Onze digitaal printers

Als bedrijf in onder andere bewegwijzering en industriële veiligheid, hechten we waarde aan duidelijkheid en leesbaarheid. Daarom werken we altijd nauwkeurig en met de beste materialen. Ecolop Plus werkt met 3 verschillende printers:

  • Roland UV-printer 70 cm
  • Roland UV-printer 137 cm
  • LEF printer voor objecten tot 10 cm hoog

Deze printers gebruiken moderne inkten zonder oplosmiddelen, waardoor ze het milieu minder belasten. Daarnaast zijn de inkten uv-drogend. Dat betekent dat het product direct na het printen verder verwerkt of verpakt kan worden.

De kwaliteit van digitaal printwerk

De CMYK kleuren van een digitale print zijn van uitstekende kwaliteit. Voor een print conform PMS (Pantone Matching System) is zeefdruk zeer geschikt. Een digitaal geprinte afdruk blijft lange tijd goed. Worden uw producten buiten gebruikt en wilt u de print bestand maken tegen weersinvloeden? In dat geval raden we u aan om een UV-blokkerende laklaag aan te brengen of de print te lamineren. Vraag naar onze mogelijkheden.

Welke producten kunt u aan onze digitale drukkerij toevertrouwen?

We kunnen producten met diverse afmetingen van onder andere hout, papier, metaal, karton en kunststof voor u bedrukken. De restricties voor de objecten zijn een breedte van 137 cm breed en hoogte van 10 cm. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken en promotionele artikelen. Ook veiligheidskaarten, keuringsstickers, veiligheidsstickers (als alternatief voor veiligheidskaarten), raamstickers, fraude en anti-vandalisme stickers, kenplaatstickers zijn mogelijk.

Elke serie of opdracht voor digitaal drukwerk is uniek. Voor een persoonlijke offerte hebben we een aantal gegevens van u nodig. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.