0165 541 949 info@ecolopplus.nl

BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering is een belangrijk onderdeel voor de aankleding van een accommodatie. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk begeleid worden naar de plek die zij zoeken. Het helpt om aan te geven waar personen of facilitaire voorzieningen zich bevinden zoals toiletten, receptie of de kantine.

Ecolop plus beschikt over de kennis en kunde om mee te denken over hoe de bewegwijzering het best kan worden toegepast. Ook bieden wij diverse soorten bewegwijzering aan om daarmee in te spelen op elke vraag van een opdrachtgever.

Bewegwijzering is niet alleen geschikt voor de grotere bedrijven met grote kantoorpanden of zorgcentrums, scholen en overheidsinstellingen. Ook voor een klein bedrijf is het erg handig om je medewerkers en bezoekers goed te informeren.

Als er een keus wordt gemaakt om voor een bepaalde soort bewegwijzering te kiezen dient u voor uzelf een aantal aspecten in kaart te brengen, zoals:

  • Is het voor binnen of buiten?
  • Is vandalisme mogelijk?
  • Verwachting van mutaties?
  • Welke materiaal wensen zijn er?
  • Zichtafstand
  • Verplaatsbaarheid
SYSTEEM FLAT
SYSTEEM P
SYSTEEM iX
SYSTEEM F
SYSTEEM Sy
SYSTEEM PX
SYSTEEM U
SYSTEEM I
GLAZEN BORDEN
CONSOLES
GEVELTEKSTEN
GRAVEREN

Binnen- en buitenbewegwijzering

Binnenbewegwijzering heeft als functie om in het pand aan te tonen waar belangrijke locaties zich bevinden. Het is daarom erg handig om gebruik te maken van binnenbewegwijzering zodat bezoekers of nieuwe werknemers zelf wegwijs kunnen worden. Wanneer u voor uw pand of accommodatie gebruik wilt maken van bewegwijzering dan is het handig om na te denken over welke stijl past binnen uw pand of accommodatie. Een goede binnenbewegwijzering valt op, is helder en duidelijk zonder dat het storend is.

Buitenbewegwijzering zoals het woord het al zegt wordt gebruikt voor buiten het pand of accommodatie. Hierbij kun je denken aan een welkomstbord, parkeerbord en of een laden/lossen bord.

Service bij Ecolop Plus

Wij van Ecolop Plus vinden service erg belangrijk. Al onze medewerkers werken dan ook met precisie en zorg voor het op een nette manier afronden van onze projecten. Uw wensen en eisen zijn voor ons erg belangrijk. Onze medewerkers luisteren daarom goed naar u. Op deze manier bent u verzekerd van bewegwijzering die past bij al uw wensen, eisen en behoeften. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Geen probleem
bij Ecolop Plus

Doordat wij vroegtijdig meedenken in de technische ontwikkelingsprocessen hebben wij uw product snel en voor een redelijke prijs klaar. Dit is natuurlijk ook het geval bij nieuwbouw en renovatie. Wij helpen u graag waar nodig. Zoals wij van Ecolop Plus altijd zeggen: “Geen probleem voor Ecolop Plus”.