0165 541 949 info@ecolopplus.nl

Gevelreclame wordt aangebracht op de gevel van een pand, met de bedoeling om herkenbaar te zijn. De gevel is het eerste wat bezoekers aan uw pand zien. Eigenlijk is het zelfs de eerste indruk die iemand krijgt van het bedrijf of de winkel. Een aantrekkelijke en nette gevel is daarom belangrijk. Gevelreclame kan op verschillende manieren toegepast worden. Van gevelbelettering tot reclameborden en lichtreclame. Welke voordelen een mooie gevel en dus gevelreclame heeft, vertellen wij graag in dit artikel.

De 3 voordelen van gevelreclame

Herkenbaarheid

Gevelreclame is altijd zichtbaar, ook als u zelf niet aanwezig bent. Het is herkenbaar voor bezoekers en wekt de interesse van toekomstige klanten. Hoe vaker uw (bedrijfs)naam en logo voorbijkomen, hoe groter de herkenbaarheid. Bovendien is het voor bezoekers ook prettig dat u op deze manier goed vindbaar bent. Uw gevel is een visitekaartje, daarom adviseren wij onze klanten om goed na te denken over wat de gevelreclame moet uitstralen.

Gevelreclame komt in veel varianten

Omdat er heel veel mogelijk is in het plaatsen van reclame op uw gevel, is er altijd wel een variant die past bij uw bedrijf. Van lichtreclame tot freesletters en full-colour borden die op de gevel geplaatst kunnen worden. Het grote voordeel van lichtreclame is dat deze ook goed zichtbaar is wanneer het buiten donker is. En heeft u geen gevel die geschikt is om een bord of letters op aan te brengen? Dan kan het beletteren van een raam een mooie vorm van gevelreclame zijn.

Gevelreclame is goedkoop

Gevelreclame is vaak een heel duurzame vorm van reclame. Het gaat jaren mee, doorstaat allerlei weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. De kosten zijn relatief beperkt en u bent 24 uur per dag zichtbaar voor klanten.

Voor het plaatsen van gevelreclame is meestal een vergunning van de gemeente nodig. Ook worden er eisen gesteld waar de reclame-uiting aan moet voldoen. Per gemeente zijn de eisen en termijnen verschillend. Ecolop Plus helpt u graag bij de aanvraag, zodat de door u bestelde gevelreclame zo snel mogelijk geplaatst kan worden.

Ontwerp, fabricage en plaatsing

Nadat u besloten heeft welke gevelreclame u wilt plaatsen, moet er een ontwerp worden gemaakt. Nadat deze akkoord is, volgt fabricage en plaatsing. Het is bij ons mogelijk om dit onder één dak te doen. Op deze manier zijn wij al meteen betrokken bij proces en helpen u bij het maken van de juiste keuzes voor het soort gevelreclame en bijvoorbeeld het materiaal.

Wij vertellen u graag meer!